Buscar por Autor Gutiérrez Álvarez, María D.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O introduzca las primeras letras:  
Mostrando resultados 3 a 8 de 8 < Anterior 
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
1990-02Determination of amino acids in apple extracts by high performance liquid chromatographyBlanco-Gomis, Domingo; Picinelli Lobo, Anna M.; Gutiérrez Álvarez, María D.; Mangas Alonso, Juan J.
1992Determination of amino acids in ripening apples by high performance liquid chromatographyBlanco-Gomis, Domingo; Picinelli Lobo, Anna M.; Mangas Alonso, Juan J.; Gutiérrez Álvarez, María D.
1988-08Determination of sugars and alcohols in apple juice and cider by high performance liquid chromatographyBlanco-Gomis, Domingo; Gutiérrez Álvarez, María D.; Mangas Alonso, Juan J.; Noval Vallina, Alejandro
1990Estudio bioquímico del proceso de maduración en variedades asturianas de manzana de sidra (Campaña 1987-1988). Aplicación a la determinación del momento óptimo de madurezMangas Alonso, Juan J.; Dapena-Fuente, Enrique; Noval Vallina, Alejandro; Díaz Campillo, Esteban; Moreno Fernández, Javier; Blanco-Gomis, Domingo; Gutiérrez Álvarez, María D.; Morán Gutiérrez, María J.
1991-07High-performance liquid chromatographic determination of furfural and hydroxymethylfurfural in apple juices and concentratesBlanco-Gomis, Domingo; Gutiérrez Álvarez, María D.; Sopeña Laredo, L.; Mangas Alonso, Juan J.
1998Use of high-performance liquid chromatographic–chemometric techniques to differentiate apple juices clarified by microfiltration and ultrafiltrationBlanco-Gomis, Domingo; Fernández Rubio, P.; Gutiérrez Álvarez, María D.; Mangas Alonso, Juan J.