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Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2009-02Determination of ethyl carbamate in cider spirits by HPLC-FLDRodríguez Madrera, Roberto; Suárez Valles, Belén
2007-08Determination of Volatile Compounds in Cider Spirits by Gas Chromatography with Direct InjectionRodríguez Madrera, Roberto; Suárez Valles, Belén
2010Distribution of the principal minor volatiles during cider destillation in "alquitara"Rodríguez Madrera, Roberto; Mangas Alonso, Juan J.
2010-01Effect of cider maturation on the chemical and sensory characteristics of fresh cider spiritsRodríguez Madrera, Roberto; Picinelli Lobo, Anna M.; Mangas Alonso, Juan J.
2014El roble y su utilización en el envejecimiento del aguardiente de sidraRodríguez Madrera, Roberto; Suárez Valles, Belén
2008Elaboración artesana de aguardiente de sidra. I. Sistemas de destilaciónRodríguez Madrera, Roberto
2010Elaboración artesana de aguardiente de sidra. III. MaduraciónRodríguez Madrera, Roberto
2016Enriquecimiento nutricional de la magaya con levaduras autóctonasRodríguez Madrera, Roberto; Pando Bedriñana, Rosa; Suárez Valles, Belén
2008-12Evolution of aroma compounds in sparkling cidersRodríguez Madrera, Roberto; García Hevia, Ana; Palacios García, Noemí; Suárez Valles, Belén
2003-12-31Influence of Distillation System, Oak Wood Type, and Aging Time on Composition of Cider Brandy in Phenolic and Furanic CompoundsRodríguez Madrera, Roberto; Blanco-Gomis, Domingo; Mangas Alonso, Juan J.
2003Influence of Distillation System, Oak Wood Type, and Aging Time on Volatile Compounds of Cider BrandyRodríguez Madrera, Roberto; Blanco-Gomis, Domingo; Mangas Alonso, Juan J.
2005-08Influence of Yeast Strain and Aging Time on Free Amino Acid Changes in Sparkling CidersSuárez Valles, Belén; Palacios García, Noemí; Rodríguez Madrera, Roberto; Picinelli Lobo, Anna M.
2018Levaduras autóctonas de origen sidrero para la elaboración de cervezaRodríguez Madrera, Roberto; Pando Bedriñana, Rosa; Suárez Valles, Belén
2015Manual de elaboración de aguardiente de sidraRodríguez Madrera, Roberto; Suárez Valles, Belén
2009-11Phenolic and antioxidant composition of ciderPicinelli Lobo, Anna M.; Diñeiro García, Yolanda; Mangas Sánchez, Juan; Rodríguez Madrera, Roberto; Suárez Valles, Belén
2009Phenolic and antioxidant composition of ciderPicinelli Lobo, Anna; Diñeiro García, Yolanda; Mangas Sánchez, Juan; Rodríguez Madrera, Roberto; Suárez Vales, Belén
2006-01-11Phenolic Profile of Asturian (Spain) Natural CiderRodríguez Madrera, Roberto; Picinelli Lobo, Anna M.; Suárez Valles, Belén
2015Production and characterization of aroma compounds from apple pomace by solid-state fermentation with selected yeastsRodríguez Madrera, Roberto; Pando Bedriñana, Rosa; Suárez Valles, Belén
2006-12-27Production and Composition of Cider Spirits Distilled in “Alquitara”Rodríguez Madrera, Roberto; Suárez Valles, Belén; García Hevia, Ana; García Fernández, Ovidio; Fernández Tascón, Norman; Mangas Alonso, Juan J.
2013Production of spirits from dry apple pomace and selected yeasts.Rodríguez Madrera, Roberto; Pando Bedriñana, Rosa; García Hevia, Ana; Bueno Arce, Marcos; Suárez Valles, Belén