Buscar por Autor Vicente, Fernando

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O introduzca las primeras letras:  
Mostrando resultados 4 a 8 de 8 < Anterior 
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2010Improving the fatty acid profile of dairy cow milk by combining grazing with feeding of total mixed rationMorales Almaraz, Ernesto; Soldado, Ana; González, Amelia; Martínez, Adela; Domínguez Vara, Ignacio; Roza Delgado, Begoña de la; Vicente, Fernando
2020La composición del purín utilizado como fertilizante orgánico está influenciada por el origen y el nivel de proteína de la raciónVicente, Fernando; Martínez Fernández, Adela; Royo, Luis José; Soldado, Ana; Rosa, Rocío; Baizán, Silvia; Jiménez Calderón, José D.; Abou El Qassim, Loubna; De la Torre Santos, Senén; Forcada, Sergio; Elouadaf, Douaa; Sánchez-Vera, Alejandra
2014-11-25Subclinical ketosis on dairy cows in transition period in farms with contrasting butyric acid contents in silagesrVicente, Fernando; Rodríguez, María Luisa; Martínez Fernández, Adela; Soldado, Ana; Argamentaría, Alejandro; Peláez, Mario; Roza Delgado, Begoña, de la
2007Validation of the RTi-PCR technique for the detection and quantification of animal origin ingredients in compound feedingVicente, Fernando; González, M.T.; Pérez, Montse; Presa, P.; Roza Delgado, Begoña, de la
2010Wilting and inoculation of Lactobacillus buchneri on intercropped triticale-fava silage: effects on nutritive, fermentative and aerobic stability characteristicsMartínez Fernández, Adela; Soldado, Ana; Vicente, Fernando; Martínez, Antonio; Roza Delgado, Begoña de la