Repositorio Institucional de Asturias (RIA)
Acceso abierto al conocimiento
Buscar por Autor Vicente, F.
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2007 | Application of near-infrared microscopy (NIRM) for the detection of meat and bone meals in animal feeds: A tool for food and feed safety | Roza-Delgado, B. de la; Soldado, A.; Martínez Fernández, A.; Vicente, F. |
2017 | Caracterización de los actuales modelos de alimentación para la producción de leche de vaca en Asturias (España) y su influencia sobre la producción de la leche | Santiago, C.; Vicente, F.; Jiménez Calderón, J. D.; Soldado, A.; Martínez Fernández, A. |
2007 | Effect of the inclusion of soya bean forage and the phenological state of wheat in the production and quality of milk. | Argamenteria, A.; Vicente, F.; Martínez, A.; Roza, B., de la |
2005-04 | Energy evaluation of extruded compound foods for dogs by near-infrared spectroscopy | Castrillo, C.; Baucells, M.; Vicente, F.; Muñoz, F.; Andueza, D. |
2017 | Estado reproductivo de las ganaderías de vacuno lechero en el Principado de Asturias (España) | Jiménez Calderón, J. C.; Vicente, F.; Carballal, A.; Martínez Fernández, A. |
2009 | Modificación de la composición de la grasa de la leche mediante pastoreo | Vicente, F.; Rodríguez, María L.; Morales-Almaraz, E.; González, A.; Peláez, Mario; Roza Delgado, María B. |
2008 | Particle size optimisation in development of near infrared microscopy methodology to build spectral libraries of animal feeds. | Fernández Ibáñez, M.; Soldado, A.; Vicente, F.; Martínez Fernández, A.; Roza Delgado, B., de la |