Buscar por Autor Vicente, F.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O introduzca las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2007Application of near-infrared microscopy (NIRM) for the detection of meat and bone meals in animal feeds: A tool for food and feed safetyRoza-Delgado, B. de la; Soldado, A.; Martínez Fernández, A.; Vicente, F.
2017Caracterización de los actuales modelos de alimentación para la producción de leche de vaca en Asturias (España) y su influencia sobre la producción de la lecheSantiago, C.; Vicente, F.; Jiménez Calderón, J. D.; Soldado, A.; Martínez Fernández, A.
2007Effect of the inclusion of soya bean forage and the phenological state of wheat in the production and quality of milk.Argamenteria, A.; Vicente, F.; Martínez, A.; Roza, B., de la
2005-04Energy evaluation of extruded compound foods for dogs by near-infrared spectroscopyCastrillo, C.; Baucells, M.; Vicente, F.; Muñoz, F.; Andueza, D.
2017Estado reproductivo de las ganaderías de vacuno lechero en el Principado de Asturias (España)Jiménez Calderón, J. C.; Vicente, F.; Carballal, A.; Martínez Fernández, A.
2009Modificación de la composición de la grasa de la leche mediante pastoreoVicente, F.; Rodríguez, María L.; Morales-Almaraz, E.; González, A.; Peláez, Mario; Roza Delgado, María B.
2008Particle size optimisation in development of near infrared microscopy methodology to build spectral libraries of animal feeds.Fernández Ibáñez, M.; Soldado, A.; Vicente, F.; Martínez Fernández, A.; Roza Delgado, B., de la