Repositorio Institucional de Asturias (RIA)
Acceso abierto al conocimiento
Buscar por Autor Martínez, Adela
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2005 | El ensilado como método de conservación de forrajes | Roza Delgado, Begoña de la; Martínez, Adela; Argamentería, Alejandro |
2012 | El uso de forrajes para la mejora de producción y de calidad de la leche de vacuno lechero | Vicente, Fernando; Morales, Ernesto; Martínez, Adela; Roza Delgado, Begoña de la; Argamentería, Alejandro |
1998 | The estimation of crude protein and dry matter degradability of maize and grass silages by near infrared spectroscopy | Roza, Begoña de la; Martínez, Adela; Sánchez, Begoña; González, Javier; Gómez, Guillermo |
2010 | Improving the fatty acid profile of dairy cow milk by combining grazing with feeding of total mixed ration | Morales Almaraz, Ernesto; Soldado, Ana; González, Amelia; Martínez, Adela; Domínguez Vara, Ignacio; Roza Delgado, Begoña de la; Vicente, Fernando |
2011-04-26 | Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profiles | Aldai, Noelia; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, Adela; López Campos, Óscar; Ruiz Mantecón, Ángel; Osoro, Koldo |
1999 | Nutritive value of green forage and crop by-products of Cyn&ra cardunculus | Cajarville, Cecilia; González, Javier; Repetto, José L.; Rodríguez, Carlos Alberto; Martínez, Adela |