Datos del Documento
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este documento:
https://ria.asturias.es/RIA/handle/123456789/1932
Registro de Metadatos Completo
Campo Dublin Core | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Martínez Fernández, Adela | - |
dc.contributor.author | Vanegas Ruíz, J. L. | - |
dc.contributor.author | Argamentería Gutiérrez, Alejandro | - |
dc.contributor.author | Martínez Martínez, Antonio | - |
dc.date.accessioned | 2012-10-10T10:45:33Z | - |
dc.date.available | 2012-10-10T10:45:33Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Martínez Fernández, Adela... [et al.]. e cultivo de millo forraxeiro en producción ecolóxica e convecional .Revista Afriga. 2011 ; (91) : 90-95 | eng |
dc.identifier.other | DL. C-1292-1994 | - |
dc.identifier.uri | http://ria.asturias.es/RIA/handle/123456789/1932 | - |
dc.description.tableofcontents | Os gandeiros da cornixa cantábrica que tomaron a decisión de converter as súas granxas a produción ecolóxica mostran a miúdo a súa preocupación por atopar a forma de conseguir forraxes propias cuxa achega enerxética lles permita formular racións alimenticias diarias con só o 40% de concentrado sobre materia seca, aínda en períodos tan críticos como a fase crecente de lactación en vacas de leite ou o acabado no cebo de tenreiros. Neste sentido, cabe destacar a importancia do cultivo do millo, co que se obteñen boas producións sen regadío en pouco tempo (3-4 meses), que resulta facilmente ensilable e ten un alto contido enerxético. | eng |
dc.language.iso | oth | eng |
dc.publisher | AFRIGA, Asociación Frisona Galega | eng |
dc.relation.ispartof | Revista Afriga | eng |
dc.relation.hasversion | 91 | eng |
dc.relation.isreferencedby | No, esta versión no ha sido citada | eng |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ | * |
dc.source | 90;95 | - |
dc.subject | Maíz | eng |
dc.subject | Variedades | eng |
dc.subject.classification | Publicado | eng |
dc.title | Tecnoloxías de cultivo de millo forraxeiro en producción ecolóxica e convecional | eng |
dc.type | article | eng |
Aparece en las colecciones: | Agroalimentación y Ganadería |
Archivos en este documento:
Fichero | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|
Archivo.pdf | 514.99 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Este documento está sujeto a una licencia Creative Commons:
Licencia Creative Commons