Repositorio Institucional de Asturias (RIA)
Acceso abierto al conocimiento
Buscar por Autor Gutiérrez, María D.
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Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
1992 | Biochemical study of the ripening of cider apple varieties | Blanco-Gomis, Domingo; Morán Gutiérrez, María J.; Gutiérrez, María D.; Moreno Fernández, Javier; Dapena-Fuente, Enrique; Mangas Alonso, Juan J. |
1992 | Changes in Pectic Fractions during Ripening of Cider Apples | Dapena-Fuente, Enrique; Rodríguez, M. S.; Moreno Fernández, Javier; Gutiérrez, María D.; Blanco-Gomis, Domingo |
1991 | Determination of Organic Acids in Apple and Cider by Liquid Chromatography with ordinary and narrow-bore columns. A Comparative Study | Blanco-Gomis, Domingo; Morán Gutiérrez, María J.; Gutiérrez, María D.; Mangas Alonso, Juan J. |
1996 | Determination of organic acids in apple juice by capillary liquid chromatography | Blanco-Gomis, Domingo; Quintanilla, M. E.; Mangas Alonso, Juan J.; Gutiérrez, María D. |