Ir a la página de inicio del Gobierno del Principado de Asturias

Datos del Documento

Utilice este identificador para citar o enlazar este documento: https://ria.asturias.es/RIA/handle/123456789/13765


Título: HYPERMEAT
Autores: Fidalgo Used, Natalia
Hervello Costas, Martín Francisco
Palabras Claves: Imagen Hyperespectral
Sector Cárnico
Fecha Edición: 2021
Editor: ASINCAR
Resumen: This project aims to apply a rapid and non-destructive analysis technology (hyperspectral image) to meat matrices (pork received from suppliers or processed products) with special interest for the technology center, given the importance and strong historical linkage of this sector with the Principado de Asturias. The applications studied are: • Discrimination of different tissues. • Estimation of the microbial load (loins at reception). • Estimation of the shelf life of the product, loin fillets (manufactured product).
Descripción : Memoria del proyecto HYPERMEAT (Programa Asturias de ayudas económicas a Centros Tecnológicos y Centros de apoyo a la Innovación Tecnológica en el Principado de Asturias, 2018-2020).
URI: https://ria.asturias.es/RIA/handle/123456789/13765
Aparece en las Colecciones:Agroalimentación y Ganadería

Archivos en este documento:



Archivo TamañoFormato
RIA_HYPERMEAT logos.pdf2,11 MBAdobe PDFVer/Abrir



Todos los documentos en RIA están protegidos por derechos de autor.


Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Contacto