Ir a la página de inicio del Gobierno del Principado de Asturias

Datos del Documento

Utilice este identificador para citar o enlazar este documento: https://ria.asturias.es/RIA/handle/123456789/13767


Título: MEREMB.0
Autores: Fidalgo Used, Natalia
Hervello Costas, Martín Francisco
Palabras Claves: Espectroscopía NIR
Imagen Hiperespectral
Sensores
Chorizo Asturiano
Fecha Edición: 2021
Editor: ASINCAR
Resumen: Development and implementation of a digitized control system for the Asturian chorizo ​​drying process to monitor food safety / quality and improve profitability through data analysis. For this, it has been carried out: • Development of a continuous and digitized control system of the chorizo ​​dried process by monitoring the weighing. • Development of new control systems for the drying process based on NIR (Near Infrared Spectroscopy), HSI (Hyperspectral Image) and humidity sensors. • Integration of the systems developed into an Industry 4.0 environment for data analysis and active management of the process and food safety.
Descripción : Memoria del proyecto MEREMB.0 (Programa Asturias de ayudas económicas a Centros Tecnológicos y Centros de apoyo a la Innovación Tecnológica en el Principado de Asturas, 2018-2020).
URI: https://ria.asturias.es/RIA/handle/123456789/13767
Aparece en las Colecciones:Agroalimentación y Ganadería

Archivos en este documento:



Archivo TamañoFormato
RIA_Meremb Logos.pdf2,9 MBAdobe PDFVer/Abrir



Todos los documentos en RIA están protegidos por derechos de autor.


Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Contacto