Repositorio Institucional de Asturias (RIA)
Acceso abierto al conocimiento
Buscar por Autor Bahamonde Rionda, Antonio
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2003 | Artificial intelligence techniques point out differences in classification performance between light and standard bovine carcasses | Díez, Jorge; Bahamonde Rionda, Antonio; Alonso, J.; López, S.; Coz, J. J.; Quevedo, J. R.; Ranilla, J.; Luaces, O.; Álvarez, Isabel; Royo Martín, Luis J.; Goyache, Félix |
2004 | Un algoritmo de aprendizaje automático para evaluación de la calidad a partir de calificaciones subjetivas | Díez, J.; Coz, J. J.; Luaces, O.; Goyache, Félix; Alonso, J.; Peña, A. M.; Bahamonde Rionda, Antonio |
2001-10 | The usefulness of artificial intelligence techniques to assess subjective quality of products in the food industry | Goyache, Félix; Bahamonde Rionda, Antonio; Alonso, J.; López, S.; Coz, J. J.; Quevedo, J. R.; Ranilla, J.; Luaces, O.; Álvarez, A.; Royo Martín, Luis J.; Díez, J. |
2001 | Using artificial intelligence to design and implement a morphological assesment system in beef cattle | Goyache, Félix; Coz, J. J.; Quevedo, J. R.; López, S.; Alonso, J.; Ranilla, J.; Luaces, O.; Álvarez, Isabel; Bahamonde Rionda, Antonio |
2006 | Using machine learning procedures to ascertain the influence of beef carcass profiles on carcass conformation scores | Díez, Jorge; Albertí, P.; Ripoll, G.; Lahoz, F.; Fernández, Itziar; Olleta, José L.; Panea, Begoña; Sañudo, Carlos; Bahamonde Rionda, Antonio; Goyache, Félix |