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Buscar por Autor Rodríguez Madrera, Roberto
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Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2010
Alternative Woods for Aging Distillates -An Insight into Their Phenolic Profiles and Antioxidant Activities
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Suárez Valles, Belén
;
Diñeiro García, Yolanda
;
Valle Argüelles, Paula del
;
Picinelli Lobo, Anna
2010-08
Alternative Woods for Aging Distillates -An Insight into Their Phenolic Profiles and Antioxidant Activities
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Suárez Valles, Belén
;
Diñeiro García, Yolanda
;
Valle Argüelles, Paula
;
Picinelli Lobo, Anna
2005-08
Analytical differentiation of cider inoculated with yeast (Saccharomyces cerevisiae) isolated fromAsturian (Spain) apple juice
Suárez Valles, Belén
;
Pando Bedriñana, Rosa
;
Fernández Tascón, Norman
;
González García, Aurelio
;
Rodríguez Madrera, Roberto
2005-04
Application of purge and trap extraction and gas chromatography for determination of minor esters in cider
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Palacios García, Noemí
;
García Hevia, Ana
;
Suárez Valles, Belén
2006-11
Calibration models for routine analysis of cider by mid-infrared spectroscopy
Picinelli Lobo, Anna
;
Suárez Valles, Belén
;
Fernández Tascón, Norman
;
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Fernández García, Ovidio
2016
Caracterización microbiológica y química de borras de sidra
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Pando Bedriñana, Rosa
;
García Bellido, Javier
;
Suárez Valle, Belén
2003
Characterization of cider brandy on the basis of aging time
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Blanco Gomís, D.
;
Mangas Alonso, J.J.
2011-03
Chemical and sensory changes in fresh cider spirits during maturation in inert containers
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Suárez Valles, Belén
;
Picinelli Lobo, Anna
2006-09
Contribución al estudio de los principales parámetros enológicos de los vinos tradicionales "vino de la tierra de Cangas"
Suárez, Belén
;
Fernández Tascón, Norman
;
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Picinelli Lobo, Anna
;
García Hevia, Ana
2009-02
Determination of ethyl carbamate in cider spirits by HPLC-FLD
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Suárez Valles, Belén
2007-08
Determination of Volatile Compounds in Cider Spirits by Gas Chromatography with Direct Injection
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Suárez Valles, Belén
2007
Determination of volatile compounds in cider spirits by gas chromatography with direct injection
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Suárez Valles, B.
2010
Distribution of the principal minor volatiles during cider destillation in "alquitara"
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Mangas Alonso, Juan J.
2010-01
Effect of cider maturation on the chemical and sensory characteristics of fresh cider spirits
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Picinelli Lobo, Anna
;
Mangas Alonso, Juan J.
2014
El roble y su utilización en el envejecimiento del aguardiente de sidra
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Suárez Valles, Belén
2008
Elaboración artesana de aguardiente de sidra. I. Sistemas de destilación
Rodríguez Madrera, Roberto
2010
Elaboración artesana de aguardiente de sidra. III. Maduración
Rodríguez Madrera, Roberto
2017-01-09
Enhancement of the nutritional properties of apple pomace by fermentation with autochthonous yeasts
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Pando Bedriñana, Rosa
;
Suárez Valles, Belén
2016
Enriquecimiento nutricional de la magaya con levaduras autóctonas
Rodríguez Madrera, Roberto
;
Pando Bedriñana, Rosa
;
Suárez Valles, Belén
2008-12
Evolution of aroma compounds in sparkling ciders
Rodríguez Madrera, Roberto
;
García Hevia, Ana
;
Palacios García, Noemí
;
Suárez Valles, Belén